No title

Kezdőlap    Három ígéret     Előadó     Program     Regisztráció     Vélemények     Kapcsolat      VIDEÓK

 
 
 
 
 

Lássuk csak, miért is ne vennél részt az Intimitástréningen:

1. Nekünk nincsenek problémáink, nincs erre szükségünk
Nagyszerű! Akkor bizonyára pontosan tudod azt is, hogy a jó kapcsolat nem magától jó, hanem attól, hogy mindketten energiát, időt, figyelmet és esetenként még pénzt is fektettek bele. Olyan ez, mint az autó. Nemcsak akkor visszük szervízbe, amikor lötyök és kotyog benne valami, hanem minden 15.000 km után szervízeltetjük, hogy hosszú távon is jó maradjon.
2. Az én párom soha sem venne részt egy ilyenen
Elismerem, ez egy kemény dió – különösen férfiaknál. Ám, ha látja mennyi előnye származik neki is abból, ha a kapcsolatotok egy szinttel feljebb kerül, ha megízleli, hogy egy kis munkával mennyivel élvezetesebbé és inspirálóbbá válik a szerelmi életetek, akkor hidd el, örömmel fog részt venni rajta. Mutasd be neki ezeket az előnyöket és figyeld a reakcióját! A legtöbben egy ilyen élmény után máskor is eljönnek egy kapcsolaterősítő tréningemre.
3. Én senki előtt nem akarok a kapcsolatunkról beszélni
Nem is kell! Az Intimitástréning nem olyan, mint egy alkoholista csoportterápia a filmekből: “Sziasztok, Józsi vagyok és alkoholista.” Senkivel sem kell megosztani semmit a kapcsolatotokról. A gyakorlatok szűk körben zajlanak, a kapcsolatotokról csak egymással beszélgettek négy szem között a tréning során!
4. Ez túl drága egyetlen napért
Attól függ, mihez képest. Az autóm kötelező szervízéért (alig egy órát dolgozott rajta a szerelő) legutóbb 38.000 forintot hagytam ott. Egy valamire való randit aligha lehet kihozni 10.000 forint alatt (és az csak egy randi). Egy válásnak csak a bírósági illetéke 30.000 forint (nem beszélve az ügyvédek óradíjáról). Egy 10 alkalomból álló párterápia pedig százezres nagyságrendbe kerül. Ezekhez képest a tréning ár/érték aránya kifejezetten jó, különösen ha befektetésnek tekintjük, ami több évre megváltoztathatja a kapcsolatot.
5. Nem tudjuk hova tenni a gyerekeket
Intimitástréning ide vagy oda, ezzel a kérdéssel valamit kezdeni kell! Egy párnak szüksége van kettesben töltött időre akkor is, ha gyerekei vannak. Enélkül a kapcsolatot hamar felőrli a mindennapi mókuskerék. Az ökölszabály: heti egy este, havi egy nap, negyedévente egy hétvége, évente egy hét. A gyerekfelügyeletet tehát hosszú távon mindenképp meg kell oldani.

 

 

 
 
 
 
 
Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

No title

Itt találkozhattunk: